Sommerens friskeste favoritt!

Me Animas herlige og friske Watermelon Face Mist har fått årets "Beauty Oscar" av Skönhetsredaktörerna i Sverige! Her er hva de sier: ”Årets wow-mist. Som ett lyckopiller. Inte minst doften”.  


Vi er selvsagt helt enige, og den må bare prøves! Organic Refreshing Watermelon Facial Mist er en svalende ansiktsspray som gjenoppretter fukt og pH-balanse etter rensing. Sprayen kan også brukes i løpet av dagen når man føler behov for en oppfriskende og lett dusj på ansiktshuden. Gi huden din et par spray etter noen timer foran en dataskjerm eller i et tørt rom. Du vil bli overrasket over hvor herlig det føles! Ansikts-misten har en herlig fresh duft av vannmelon.


Produktet inneholder ekte hydrolat av vannmelon. Ved utvinning av eteriske oljer med dampdestillering oppstår et hydrolat i vannet. Dette er en fantastisk råvare med fuktgivende egenskaper.   


Misten kjøpes her: https://meanima.no/produkt/organic-facial-mist-watermelon-100ml/   

Bruk den gjerne etter å ha renset huden med renseoljen Organic Cleansing Oil Lavender. Når du bruker olje til rens av huden, blir huden silkemyk og glatt. Dufter herlig lavendel.   

Renseoljen kjøpes her: https://meanima.no/produkt/organic-cleansing-oil-lavender-100ml/   

Kjøp begge til en lavere pris: https://meanima.no/produkt/organic-cleansing-mist-pakketilbud/